Wie ben ik?

Marco Mark, een zanger uit Woerden. Zingen is hem met de paplepel ingegoten. Van jongs af aan stond Marco vooraan in de klas te zingen voor zijn klasgenootjes en deed hij mee aan vele talentenjachten en soundmixshows.


De doorbraak van Marco kwam echter tijdens zijn optreden, voor meer dan 8000 man tijdens het Groene Hart Festival in Woerden, waar hij ook zijn eerste eigen single "Zomerliefde" ten gehore bracht.


Wat daarop volgde waren optredens op allerlei andere grote podia als het Mega Piraten Festijn, Groene Hart Festival. Inmiddels is Marco een graag geziene gast op verschillende festivals met artiesten als Nick en Simon, Frans Duijts, Wolter Kroes, 3J's, Jan Smit en vele andere grote artiesten op de buhne.


In juni 2010 zijn de opnames gemaakt van Marco's eerste videoclip "Zomerliefde". Afgelopen zomer was zijn videoclip te zien op zenders als TV Oranje en was zijn zomer nummer op verschillende Nederlandstalige radiozenders te horen.


September 2010 is Marco de studio ingedoken om een nieuw nummer op te nemen. De primeur van het nieuwe nummer "Morena" bracht hij live ten gehore op het Mega Piraten Festijn in Katwijk. Met zijn nieuwe nummer kreeg hij heel het publiek mee; meer dan 20.000 handen in de lucht en 10.000 stemmen zongen na het horen van het eerste refrein, allemaal in koor mee! Let op, dit wordt een hit!


In 2012 heeft hij twee singles uitgebracht, via het label Boombox, met Woerdens rapcollectief Woerden Konnekt, waaronder de zomerhit Woerden! en in 2013 brengt hij een eigen single uit 'Dans met mij' geproduceerd door Werner Urban en gastbijdragen van Woerden Konnekt!